1. WAT ZIJN MACARONS?

Macarons zijn Franse lekkernijen die bestaan uit twee luchtige amandelkoekjes, ook wel meringues genoemd, met daartussen een smaakvolle vulling.

2. Zijn macarons glutenvrij?  

De meeste macarons zijn van nature glutenvrij omdat ze gemaakt zijn van amandelmeel, suiker en eiwit. Echter, het is belangrijk om na te vragen of er geen glutenhoudende ingrediënten zoals tarwemeel of sporen van gluten in de vulling zitten. 

3. Hoe lang blijven macarons vers?

Verschillende factoren beïnvloeden de houdbaarheid van macarons, waaronder de omgevingstemperatuur en luchtvochtigheid. Over het algemeen blijven macarons vers voor 3-5 dagen als ze goed bewaard worden in een luchtdichte verpakking op een koele en droge plaats, zoals in de koelkast. 

4. Wordt mijn bestelling geleverd of verzonden? 

Helaas kunnen we de macarons niet verzenden, omdat het risico op beschadiging en bederf te groot is. Maar geen zorgen, je kunt jouw bestelling op een afgesproken datum en tijdstip persoonlijk bij onze locatie ophalen. Zo ben je verzekerd van de beste kwaliteit macarons en kun je ze op een moment dat het jou uitkomt genieten! 

5. Wanneer wordt mijn bestelling bevestigd?

Uw bestelling wordt bevestigd zodra u een voorschot heeft betaald en een bewijs hiervan heeft verstuurd. Zodra het voorschot is ontvangen en geverifieerd, zal uw bestelling worden bevestigd en wordt het verwerkingsproces in gang gezet.

6. Hoeveel calorieën bevatten macarons?

Macarons bevatten gemiddeld 80-100 calorieën per stuk, afhankelijk van de grootte en vulling. Het is belangrijk om te onthouden dat macarons een traktatie zijn en met mate geconsumeerd moeten worden als onderdeel van een evenwichtig en gezond voedingspatroon.