Ontdek een wereld van verfijning en genot met onze zorgvuldig gemaakte luxe macarons. Elk exemplaar is met liefde bereid, met behulp van alleen de allerbeste ingrediënten en een ongeëvenaarde aandacht voor kwaliteit. Laat je verleiden door de perfecte balans van knapperige buitenkant en smeuïge vulling, die samen een onvergetelijke smaakervaring creëren.

 

We hopen dat deze tips helpen om optimaal te genieten van onze heerlijke macarons en hun smaak en textuur te behouden, zodat je elke hap kunt waarderen! 🧁❤️ #macarontips #versgenieten #delicatesse 

Goed bewaren

Bewaar onze macarons altijd in een luchtdichte container om te voorkomen dat ze uitdrogen en hun smaak verliezen. Bewaar ze in de koelkast.  

Juiste tempratuur

Om de subtiele smaken en texturen van onze macarons te behouden, is het belangrijk om ze op kamertemperatuur te laten komen voordat je ze consumeert. Haal ze 15-20 minuten van tevoren uit de koelkast en laat ze even staan. Zo worden de smaken en texturen beter en komt de macaron het beste tot zijn recht. 

Versheid

Onze macarons zijn het lekkerst wanneer ze vers zijn, dus we raden aan om ze binnen 3-5 dagen na ontvangst te consumeren. Dit geldt vooral als de macarons al zijn blootgesteld aan lucht en daardoor sneller uitdrogen en smaak verliezen. 

Cadeau-instructies

Als je onze macarons cadeau geeft, geef dan ook de tips voor het bewaren en consumeren mee aan de ontvanger. Zo kan hij of zij optimaal genieten van de macarons en de smaken en texturen behouden.